Ηθική και πνευματική στήριξη στους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου οι οποίοι βρίσκονται στη φυλακή μετά τη σύλληψη τους τον περασμένο Ιούνιο, κατηγορούμενοι για υποκίνηση βίας από τις αρχές τις Πρίστινα, παρέχει η Ιερά Επισκοπή Ράσκας και Πριζρένης.

Ο Πανιερώτατος Επίσκοπος κ. Θεοδόσιος την Πέμπτη, 10 Αυγούστου, επισκέφτηκε τον Μίλουν Μιλένκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη μονάδα φυλακών στο Ποντούγιεβο από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Επισκοπή η συνομιλία διήρκησε μια ώρα. Ο Επίσκοπος κ. Θεοδόσιος ενθάρρυνε πνευματικά τον κρατούμενο μεταφέροντας χαιρετισμούς εκ μέρους της οικογένειάς του και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά του.

Στόχος της επίσκεψης του Επισκόπου ήταν να δώσει στον Μιλένκσοβιτς πνευματική και ηθική στήριξη στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του καθώς αναμένουν το αποτέλεσμα της δίκης, ενώ σύμφωνα με την Επισκοπή ο Πανιερώτατος προσπαθεί να επισκεφθεί και τους άλλους κρατούμενους Σέρβους το συντομότερο δυνατό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.