Ι.Μ. ΠΑΦΟΥ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προσκύνηση της Αγίας Ζώνης στην Κάτω Πάφο. Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου υποδέχθηκε το απόγευμα της Κυριακής το Θεομητορικό Κειμήλιο από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, την οποία κόμισαν Βατοπαιδινοί Πατέρες και το υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός και ο λαός της Πάφου.

Το ιερό κειμήλιο έχει τεθεί σε προσκύνηση στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, ο ο οποίος παραμένει ανοικτός τις περισσότερες ώρες του 24ωρου. Σήμερα η Αγία Ζώνη θα μεταφερθεί προς ευλογία και ενίσχυση των πιστών στο Νοσοκομείο Πάφου. Σε νέα ανακοίνωση η Μητρόπολη ενημερώνει ότι “ένεκα της επιθυμίας του χριστεπώνυμου πληρώματος της Πάφου για προσκύνηση της Τίμιας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων θα παραμείνει ανοικτός για τους πιστούς για προσκύνημα σήμερα 20 Φεβρουαρίου από τις 15:00 μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου η ώρα 14:00, ώρα αναχώρησης της Τίμιας Ζώνης”.

Καθημερινά τελούνται Ιερές Ακολουθίες ενώπιον της Αγίας Ζώνης. Κατά τη χθεσινή Ιερά Αγρυπνία έψαλλε η βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου, Άγιος Πανάρετος, υπό την καθοδήγηση του διακόνου Γεωργίου Τσέλου.

Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου ήταν είναι ο τρίτος σταθμός της ευλογημένης έλευσης της Αγίας Ζώνης στην Κύπρο. Η Αγία Ζώνη θα παραμείνει έως τις 14:00 της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων. Στη συνέχεια η Αγία Ζώνη θα κομιστεί στην Ιερά Μητρόπολη Τριμυθούντος όπου θα παραμείνει προς προσκύνηση και ευλογία του πιστού λαού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας Ιδαλίου, έως και την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.