Οι τελευταίες κινήσεις του 32χρονου πριν από το έγκλημα - Στις 22:30 έφυγε από το σπίτι του με την 27χρονη κι επέστρεψε μετά από σχεδόν τρεις ώρες πίσω

Την 27χρονη Αναστάζια να επιβιβάζεται στο μηχανάκι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, που έχει προφυλακιστεί για ανθρωποκτονία, δείχνει νέο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Το συγκεκριμένο εύρημα οδηγεί τις Αρχές στην εκτίμηση ότι η δολοφονία δεν έγινε μέσα στο σπίτι, αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της. Δίπλα από τη σορό της ήταν η σκισμένη της μπλούζα και η τσάντα της χωρίς τα χρήματα και το κινητό.

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται το επίμαχο βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο, μαζί με το θύμα να βγαίνουν μαζί από το σπίτι του. Οι εκτιμήσεις των αρχών είναι ότι όταν αντιστάθηκε ίσως να τη στραγγάλισε.

Οι τελευταίες κινήσεις πριν από το έγκλημα:

– Δευτέρα στις 22:30 η 27χρονη επιβιβάζεται στο μηχανάκι του 32χρονου

– Τρίτη στις 01:00 ο 32χρονος επιστρέφει μόνος του στο σπίτι

– Στις 01:03 παίρνει σακούλες σκουπιδιών και αποχωρεί από το σπίτι

– Στις 04:00 επιστρέφει με το μηχανάκι σπίτι του

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στα νύχια της 27χρονης βρέθηκε γενετικό υλικό, ενώ αύριο θα καταθέσει εκ νέου στον εισαγγελέα ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα για το DNA.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.