Αυτό ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναστέλλονται από αύριο, Παρασκευή, και μέχρι νεoτέρας τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, καθώς και αυτά του Τραμ στη (μόνη εν λειτουργία) γραμμή Βούλα- Κασομούλη.

Αυτό ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η δίωρη παράταση λειτουργίας στις γραμμές 2 & 3 του Μετρό και στο Τραμ, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Από αυτή την εβδομάδα η ΣΤΑΣΥ έχει εφαρμόσει ειδικό πρόγραμμα δρομολογίων λόγω των αδειών ειδικού σκοπού που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι.

Στη γραμμή του ΗΣΑΠ, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά 7,5′ μεταξύ 5:30 – 22:30 και ανά 11,5′ – 15′ τις υπόλοιπες ώρες. Τα Σαββατοκύριακα τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 10,5′ μεταξύ 5:30 – 23:30 και ανά 15′ τις υπόλοιπες ώρες.

Στις γραμμές 2 & 3 του Μετρό, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά 7′ μεταξύ 6:30 – 22:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες. Τα Σαββατοκύριακα ανά 7′ μεταξύ 9:00 – 17:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες.

Μένει να αποδειχθεί αν η αναστολή του μέτρου της δίωρης παράτασης λειτουργίας θα είναι όντως προσωρινή ή αν θα λάβει μόνιμο χαρακτήρα. Υπενθυμίζεται ότι η δίωρη παράταση λειτουργίας στη γραμμή του ΗΣΑΠ καταργήθηκε το καλοκαίρι του 2010 αφού πρώτα είχε ανασταλεί «προσωρινά» λόγω έργων στη γραμμή

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.