Αυτό ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναστέλλονται από αύριο, Παρασκευή, και μέχρι νεoτέρας τα μεταμεσονύχτια δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό, καθώς και αυτά του Τραμ στη (μόνη εν λειτουργία) γραμμή Βούλα- Κασομούλη.

Αυτό ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ, στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η δίωρη παράταση λειτουργίας στις γραμμές 2 & 3 του Μετρό και στο Τραμ, λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Από αυτή την εβδομάδα η ΣΤΑΣΥ έχει εφαρμόσει ειδικό πρόγραμμα δρομολογίων λόγω των αδειών ειδικού σκοπού που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι.

Στη γραμμή του ΗΣΑΠ, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά 7,5′ μεταξύ 5:30 – 22:30 και ανά 11,5′ – 15′ τις υπόλοιπες ώρες. Τα Σαββατοκύριακα τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 10,5′ μεταξύ 5:30 – 23:30 και ανά 15′ τις υπόλοιπες ώρες.

Στις γραμμές 2 & 3 του Μετρό, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται ανά 7′ μεταξύ 6:30 – 22:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες. Τα Σαββατοκύριακα ανά 7′ μεταξύ 9:00 – 17:00 και ανά 10′ τις υπόλοιπες ώρες.

Μένει να αποδειχθεί αν η αναστολή του μέτρου της δίωρης παράτασης λειτουργίας θα είναι όντως προσωρινή ή αν θα λάβει μόνιμο χαρακτήρα. Υπενθυμίζεται ότι η δίωρη παράταση λειτουργίας στη γραμμή του ΗΣΑΠ καταργήθηκε το καλοκαίρι του 2010 αφού πρώτα είχε ανασταλεί «προσωρινά» λόγω έργων στη γραμμή

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.