Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους ανώτερους αντιπροσώπους του αλβανικού κλήρου και τους προέτρεψε να αποφύγουν και τις θρησκευτικές συγκεντρώσεις καθώς επιβεβαιώθηκαν τα πρώτα κρούσματα του κοροναϊού στη χώρα.

πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα συναντήθηκε τη Δευτέρα με τους ανώτερους αντιπροσώπους του αλβανικού κλήρου και τους προέτρεψε να αποφύγουν και τις θρησκευτικές συγκεντρώσεις καθώς ο κοροναϊός έχει πλήξει τη χώρα.

«Να αποφεύγονται ορισμένες τελετουργίες»
Ο Ράμα είπε ότι πρέπει να αποφευχθούν ορισμένες τελετουργίες, όπως το αγκάλιασμα των πιστών, η χειραψία, το φιλί στα χέρια, να παραμένουν λίγο πιο μακριά ο ένας από τον άλλον κατά τη στιγμή της προσευχής.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας επισήμανε για άλλη μια φορά ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε, αλλά να είμαστε προσεκτικοί.

«Αυτή είναι επιδημία που επηρεάζει εκείνους που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και έχουν χρόνιες ασθένειες. Δεν απειλεί τη ζωή σε άλλες ηλικίες που δεν έχουν προβλήματα υγείας.

«Να λαμβάνονται όλα τα μέτρα»
»Οταν υπάρχει ειδική θρησκευτική ημέρα σε μια εκκλησία ή σε ένα τζαμί που συγκεντρώνονται οι πιστοί, πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα που ίσως παραβιάζουν τους κανόνες ενός τελετουργικού», τόνισε ο Ράμα.

Τα δύο πρώτα κρούσματα κοροναϊού, πατέρας και γιος που ήρθαν από την Ιταλία, επιβεβαιώθηκαν χθες στην Αλβανία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.