Στη Κύπρο η Θεία Λειτουργία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω ΡΙΚ, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό, όπως αποφασίστηκε σήμερα μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ και τον Πρόεδρο του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο. Παράλληλα καταβάλλονται προσπάθειες για την προβολή αγώνων ποδοσφαίρου σε ανοικτή ζώνη.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έγραψε ότι είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο Β’ και τον Πρόεδρο του ΡΙΚ Ανδρέα Φράγκο. Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό και την προστασία ιδιαίτερα των ευάλωτων ομάδων αποφασίστηκε όπως οι Λειτουργίες μεταδίδονται ζωντανά από το ΡΙΚ, πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης ότι σε συνέχεια της συνεννόησης με τη Cyta (Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου) και άλλες ιδιωτικές εταιρείες καταβάλλονται προσπάθειες για την προβολή αγώνων ποδοσφαίρου σε ανοικτή ζώνη.

«Με χαρά διαπίστωσα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που διακατέχει όλους τους οργανισμούς», καταλήγει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.