Ώρες αγωνίας για τον μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά που παραμένει στον Ευαγγελισμό σε κρίσιμη κατάσταση. Το δικό της αγώνα ζωής, δίνει και η αδερφή του, που διασωληνώθηκε εκτός ΜΕΘ…

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της αδελφής του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, η οποία πλέον έχει διασωληνωθεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Η 75χρονη γυναίκα έχει διασωληνωθεί εκτός ΜΕΘ, αφού αφενός η ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου έχει πάψει από το καλοκαίρι να λειτουργεί ως ΜΕΘ κορονοϊού και αφετέρου διότι κρίνεται αδύνατη η διακομιδή της, τη δεδομένη στιγμή σε άλλο νοσοκομείο της χώρας.

Σημειώνεται ότι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου από την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, όταν ο αδερφός της, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται ακόμη.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, η κατάστασή της υγείας της θεωρείται εξαιρετικά ασταθής από τους ιατρούς που την παρακολουθούν και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. Ο μητροπολίτης Κοσμάς δίνει τον δικό του αγώνα ζωής, στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Ο Μητροπολίτης Αιτωλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 18 Νοεμβρίου, παραμένοντας αρχικά στην οικία του. Στη συνέχεια, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνούνταν.

Τελικά, αποφάσισε να εισαχθεί στο νοσοκομείο του Αγρινίου όπου διασωληνώθηκε και στις 2 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Η κατάστασή του, παραμένει κρίσιμη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.