«Η συστράτευση όλων μας προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19 και να αντιμετωπιστεί με τον βέλτιστο δυνατόν τρόπο η πανδημία που απειλεί τον τρόπο ζωής μας, θα πρέπει να μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή «Ελλάδα 2021».

Με ψυχραιμία και ωριμότητα, συνεχίζει, με πλήρη και πέραν κάθε αμφισβήτησης συνεργασία με την Πολιτεία που έχει την ευθύνη, ο καθένας και η καθεμία από εμάς, έχει τη δύναμη να συμβάλει αποφασιστικά στην αντιμετώπιση του προβλήματος και τον περιορισμό των συνεπειών από την εξάπλωση του ιού.

Ακριβώς σε αυτήν την κατεύθυνση, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» προσαρμόζει τη λειτουργία της στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά για τις επόμενες 14 ημέρες και όλες οι δραστηριότητες που προέβλεπαν ευρείες συγκεντρώσεις ανθρώπων και επισκέψεις σε πόλεις αναστέλλονται.

Ομοίως, θα μεταφερθεί για τον Απρίλιο η σύγκληση της ολομέλειας, που είχε προγραμματιστεί για το τέλος Μαρτίου. Οι συνεργάτες της επιτροπής θα συνεχίσουν το έργο τους με αμείωτο ρυθμό, μέσω τηλεδιασκέψεων και κάνοντας χρήση των δυνατότητων που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

«Ελπίζουμε ότι, με την προσπάθεια όλων μας, οι συνέπειες θα είναι όσο το δυνατόν μικρότερες και ότι οι κανονικοί ρυθμοί θα επιστρέψουν σύντομα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.