Στη δημοσιότητα έδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας τα στοιχεία για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, το τελευταίο 24ωρο.

Λίγοι είναι εκείνοι που κυκλοφορούν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, ενώ ακόμη λιγότεροι είναι όσοι κρατούν έστω και μια… σακούλα με αγορές από κάποιο κατάστημα.

Η αγορά δεν είχε «σακούλες»
«Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν πήγαν καθόλου καλά, με την αγορά να μην έχει… σακούλες. Λίγοι ήταν εκείνοι που κυκλοφορούσαν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης μας, ενώ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που κρατούσαν έστω και μια σακούλα με ψώνια. Αυτή την φορά δεν καταφέραμε να μεγαλώσουμε τον τζίρο μας πράγμα το οποίο δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τις επιχειρήσεις μας.

Έχουν αυξηθεί τα κόστη και τα πάγια έξοδα και δυστυχώς με μειωμένο τζίρο η περίοδος είναι καταστροφική. Με όλα αυτά τα οποία βλέπουμε, με την ενεργειακή κρίση, η τσέπη του καταναλωτή είναι άδεια έχοντας ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να στηρίξει την αγορά, αφού κύριο μέλημά του αποτελούν τα είδη πρώτης ανάγκης. Περιμένουμε τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, αλλά μέχρι τότε είναι δύσκολο να επιβιώσουμε. Οι εκπτώσεις ήταν πάρα πολύ μεγάλες δυστυχώς όμως η τσέπη του καταναλωτή «έβλεπε» ακριβά ακόμα και τα φθηνά» λέει στο GRTimes ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.