Το σύνολο των προσβληθέντων από το νέο κοροναϊό, ανέρχεται πλέον σε 99, από τους οποίους 95 είναι ελληνικής καταγωγής και 4 ξένης υπηκοότητας.

Για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών του συστήματος υγείας λόγω της εξάπλωσης των κρουσμάτων του κοροναϊού, το υπουργείο Υγείας προχωρά άμεσα στην πρόσληψη 2.000 επαγγελματιών υγείας σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και ΕΚΑΒ.

Οι 1.500 θέσεις αφορούν νοσηλευτές και οι 500 λοιπό επικουρικό προσωπικό (πληρώματα ασθενοφόρων-διασώστες, τραυματιοφορείς, παραϊατρικό προσωπικό, φυσικοθεραπευτές κ.α.).

Οι συμβάσεις θα έχουν διετή διάρκεια.

Η υποβολή των αιτήσεων για τις συγκεκριμένες θέσεις, θα γίνεται μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 15 Μαρτίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση loipoepikouriko.moh.gov.gr

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Τετάρτη, ανακοινώθηκαν άλλα 10 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Το σύνολο των προσβληθέντων από το νέο κοροναϊό, ανέρχεται πλέον σε 99, από τους οποίους 95 είναι ελληνικής καταγωγής και 4 ξένης υπηκοότητας.

ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Έκρηξη πωλήσεων σε πολλές βασικές κατηγορίες προϊόντων, λόγω κορωνοϊού, καταγράφει έρευνα της Nielsen, που κατέγραψε τις πωλήσεις μετά το πρώτου κρούσμα στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, συγκρίνοντας τις πωλήσεις ης εβδομάδας πριν την Καθαρά Δευτέρα (24/02/20-01/03/20) με την αντίστοιχη περυσινή (04/03/19-10/03/19) , η συνολική αγορά του οργανωμένου λιανεμπορίου σημείωσε αύξηση κατά 23,9%.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.