Ε.Ο. Φυλής- Δερβενοχωρίων, από το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, μέχρι τα όριά με τη Δ.Α. Βοιωτίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην προέκταση της οδού Προμηθέως.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022 – Πότε ξεκινούν
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Αττική λόγω διεξαγωγής του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022.

Σήμερα θα διεξαχθεί ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2022 με αποτέλεσμα η Τροχαία να προχωρήσει σε απαγόρευση στάση και στάθμευσης και σταδιακά πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας.

Οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν στις 11:30 και θα ολοκληρωθούν μόλις τελειώσει ο αγώνας. Από αυτές εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης και αυτά των διοργανωτών. Οι ρυθμίσεις θα ισχύουν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και αφορούν τους εξής δρόμους:

-Λ. Φυλής στο τμήμα της από την έξοδο -6- της Αττικής Οδού μέχρι το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών

-Ε.Ο. Φυλής- Δερβενοχωρίων, από το ύψος της Ι.Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλειστών, μέχρι τα όριά με τη Δ.Α. Βοιωτίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην προέκταση της οδού Προμηθέως.

-Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων επί της Λ. Φυλής, καθ’ όλο το μήκος της, από ώρα 12:00 έως πέρατος του αγώνα.

Τι θα γίνει στην Αττική Οδό

Επιβράδυνση της κυκλοφορίας λόγω του Ποδηλατικού Γύρου θα υπάρξει και στην Αττική Οδό.

Συγκεκριμένα οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν:

Από το ύψος της εισόδου 12 Λ. Πεντέλης έως την έξοδο 6 Λ. Φυλής, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, από 12:00 (εκκίνηση αθλητών από Ο.Α.Κ.Α) έως 12:30 (έξοδος αθλητών προς Λ. Φυλής).

Οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς και λεωφόρους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.