ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Την ίδια ώρα από το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνεται η πληροφορία πως υπάρχει και τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθήνα. Πρόκειται για νεαρή γυναίκα που ταξίδεψε στην Ιταλία και η οποία ήδη νοσηλεύεται. Το υπουργείο Υγείας δεν ανέφερε σε ποιο νοσοκομείο έχει εισαχθεί, ούτε την ηλικία της ασθενούς.

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟ- Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση, η 38χρονη μητέρα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό μετά την επιστροφή της αεροπορικώς από το Μιλάνο της Ιταλίας, το βράδυ της Κυριακής.

Το δημοτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνει το παιδί της 38χρονης είναι κλειστό από το πρωί της Πέμπτης και θα παραμείνει έτσι για 14 ημέρες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία απολύμανσής του.

Το παιδί πήγε στο σχολείο του τουλάχιστον επί δύο ημέρες μετά την επιστροφή της μητέρας του από το Μιλάνο (23 Φεβρουαρίου).

Το παιδί παρουσιάζει ήπια συμπτώματα, όπως και η μητέρα του, και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει και αυτό εισαχθεί και νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο στο ΑΧΕΠΑ.

Το υπουργείο Υγείας ανέφερε επίσης πως την Τετάρτη το πρωί το δημοτικό σχολείο πραγματοποίησε εκδρομή στην οποία συμμετείχε και το παιδί που νοσεί αλλά αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας ανέβασε πυρετό.

Επιβεβαιώνεται και δεύτερο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για το παιδί της 38χρονης που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.