ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΙΟΣ : Περίπου 38.000 άτομα επρόκειτο να τρέξουν στον μεγαλύτερο Μαραθώνιο της Ιαπωνίας, όπως ανέφερε η εφημερίδα.

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΙΟΣ: Οι διοργανωτές του Μαραθωνίου του Τόκιο αποφάσισαν να ακυρώσουν τις εγγραφές για το ευρύ κοινό που ήθελε να συμμετάσχει στον αγώνα που έχει προγραμματιστεί την 1η Μαρτίου, λόγω της επιδημίας κορωνοϊού (COVID-19), όπως ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Tokyo Shimbun.

Περίπου 38.000 άτομα επρόκειτο να τρέξουν στον μεγαλύτερο Μαραθώνιο της Ιαπωνίας, όπως ανέφερε η εφημερίδα.

Όπως είναι γνωστό, το Τόκιο θα φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από 24 Ιουλίου έως 9 Αυγούστου.

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ : ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ – Τις δύο τελευταίες δεκαετίες η ανθρωπότητα βρέθηκε αντιμέτωπη με σοβαρά ξεσπάσματα ασθενειών.

ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ: Το 2012, ήρθε ο MERS (Αναπνευστικό Σύνδρομο της Μέσης Ανατολής) εξαπλωνόταν σε 21 χώρες και συνολικά στοίχισε τη ζωή σε 858 ανθρώπους ενώ υπήρξαν 2.494 επιβεβαιωμένα περιστατικά. Επρόκειτο για έναν ακόμη κορονοϊο.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ : Ένας ασθενής της φυματίωσης μπορεί να «περάσει» τον ιό σε 2 με 3 άτομα και μέχρι στιγμής κάποιος που έχει «κολλήσει» τον νέο κορονοϊό, εκτιμάται σύμφωνα με τον ΠΟΥ πως μπορεί να τον μεταφέρει σε 1,4 με 2,5 ανθρώπους, περίπου δηλαδή όσο και εάν είχε Έμπολα.

Για όλες τις παραπάνω ασθένειες βέβαια υπάρχουν εμβόλια που προστατεύουν όσους φροντίζουν να τα κάνουν.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.