Την Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονυσίου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας θα τελεσθεί Ι. Μνημόσυνο υπέρ ανα-παύσεως των ψυχών των πνευματικών πατέρων του Σεβ. Ποιμενάρχου μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κυρού Χριστοδούλου και μακαριστού Μητροπολίτου Χαλκίδος κυρού Χρυσοστόμου Α΄ (Βέργη) του εκ Πουλίτσης Κορινθίας καταγομένου.

Επίσης θα τελεστεί το 40νθήμερον μνημόσυνο του μακαριστού Ευαγγέλου Καλλίρη, Εκκλησιαστικού Επιτρόπου του Καθεδρικού Ι. Ναού του Απ. Παύλου Κορίνθου.

«Επισημαίνεται ότι λόγω των ισχυόντων μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid-19 και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών των πιστών, θα πραγματοποιηθούν δύο (2) Θ. Λειτουργίες, στον ως άνω Ι. Ναό, η πρώτη έως τις 7:30 π.μ. και η δεύτερη, στην οποία θα λάβει χώρα η Δισαρχιερατική Θ. Λειτουργία και τα Ι. Μνημόσυνα, από 8:00 π.μ. έως 10:30 π.μ.», καταλήγει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.