Αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας - Παραμένει κρατούμενος καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (21/2).

Στο νοσοκομείο μεταφέρεται ο πατέρας της οικογένειας παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος παλαιοχριστιανός πατέρας στην Κορινθία παραμένει κρατούμενος καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη (21/2). Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Νωρίτερα, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως διέταξε τη διενέργεια ελέγχου για το καθεστώς εργασίας του πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών. Με παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ είπε για την υπόθεση: «Έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 46χρονου από Κόρινθο, για να δούμε που υπηρετεί και με ποιο καθεστώς. Εχω ζητήσει από αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχο».

Ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου, Νίκος Γουρνής, δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως ο εν λόγω άνδρας το 2020 πήγε στον δήμο του με μετάταξη το για λόγους υγείας. «Παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» είπε ο κ. Γουρνής προσθέτοντας ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.