Κορινθία: Η μητέρα και τα παιδιά της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» της ορεινής Κορινθίας αναζητά εδώ και ημέρες η Αστυνομία, η οποία πλέον έχει στα χέρια της και εισαγγελική διάταξη για εξαγωγή δείγματος DNA από την οικογένεια, ώστε να ξεκαθαριστεί ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της 22χρονης κόρης.

Σύμφωνα με τον Alpha, τα παιδιά μαζί με τη μητέρα τους βρίσκονται σε παλαιοημερολογήτικο μοναστήρι στην περιοχή της Θεσσαλίας. Η εκπομπή TLive, αποκάλυψε ακόμα ότι και τα πρώτα δύο παιδιά του 46χρονου σήμερα είχαν καταλήξει σε μοναστήρι στη Σαλαμίνα και έπειτα στην Κερατέα.

Συγκεκριμένα το 2002 – 2003, ο άνθρωπος ήταν παντρεμμένος με τη νεότατη τότε σύζυγό του. Είχαν αποκτήσει ένα παιδί το 2001 και άλλο ένα το 2002.

Κάποια στιγμή όμως η πρώτη σύζυγός του, ζήτησε καταφύγιο μαζί με τα παιδιά από μοναστήρι στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με τις περιγραφές της το μοναστήρι ήταν δίπλα στο λιμάνι των Μεγάρων. Το συγκεκριμένο μοναστήρι έχει και ξενώνα, έναν χώρο που φιλοξενεί κατατρεγμένους. Ήρθε για να ζητήσει προστασία.

ADVERTISEMENT
Λίγο καιρό αργότερα, τα παιδιά παρέλαβε το Χαμόγελο του Παιδιού με εισαγγελική εντολή από ένα άλλο μοναστήρι στην Κερατέα. Με εισαγγελική εντολή και πάλι τα παιδιά επέστρεψαν αργότερα στη γιαγιά.

Η τελευταία μιλώντας στον Alpha ανέφερε: «Λέγαμε της εγγονής μου εγώ και η κόρη μου και μητέρα της, να σταματήσει τη σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Αυτή δεν μας άκουσε. Ήταν νέα και ήθελε να κάνει αυτό που της έλεγε η καρδιά της. Έκαναν δυο παιδιά μαζί και χώρισαν. Τα παιδιά μεγάλωσαν με την κόρη μου. Η εγγονή μου έχει ξαναφτιάξει τη ζωή της και είναι μια χαρά. Αυτός ο άνθρωπος ήταν μια άσχημη παρένθεση για όλους μας. Αρκετά παιδεύτηκε και η εγγονή μου και η μητέρα της από αυτόν».

Κορινθία: Εντολή εισαγγελέα για τεστ DNA σε όλα τα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία καθώς ο Εισαγγελέας διέταξε να γίνει τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας! Όπως μετέδωσε ο ALPHA η απόφαση πάρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών καθώς ούτε η μητέρα τους αλλά ούτε και ο 45χρονος αναφέρουν το οτιδήποτε αρνούμενοι να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία! Σημεειώνεται ότι ο 45χρονος αρείται να δώσει δείγμα DNA.

Κορινθία: Τι λέει η μητέρα της παλαιοχριστιανής Σεβαστής
Η μητέρα της παλαιοχριστιανής Σεβαστής μίλησε για πρώτη φορά και αποκάλυψε ότι έχει να δει την κόρη της από το 2013. «Έχω να δω την κόρη μου από το 2013» λέει η μητέρα της Σεβαστής μιλώντας στο MEGA. «Η κόρη μου ξέρω ότι έχει τέσσερα δικά της παιδιά και ένα που εγκυμονεί, αν και που το εγκυμονεί το έμαθα από την τηλεόραση»

«Όλη η οικογένεια έφυγε από εδώ, από το σπίτι τους στην Αθήνα, αιφνίδια. Εν μία νυκτί φύγανε, ούτε είπαν γεια, είχαν γίνει κάποια γεγονότα», παραδέχεται η μητέρα της Σεβαστής.

Κορινθία: Θα γίνει εξέταση DNA
Για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των «παλαιοχριστιανών» στην ορεινή Κορινθία μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η υπόθεση δεν έχει αστυνομικό ενδιαφέρον, αλλά κοινωνικό. Ο πατέρας «αρρώστησε ξαφνικά». Έχει παιδάκια που εμπλέκονται. η οικογένεια θα μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει αλλά όχι με παιδάκια. Γι΄αυτό υπήρξε και οξεία παρέμβαση ο εισαγγελέας. Είναι ένα κοινωνικό θέμα, θα πρέπει να εντοπισθούν και οι άλλες ομάδες, που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής. Βρέθηκαν τα παιδιά ήταν σε ένα συγγενικό πρόσωπο», ανέφερε αρχικά.

«Για το αν είναι δικά του τα παιδιά θα γίνει εξέταση DNA, γιατί ένα μωρό κυοφορείται και κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Δεν απαντάει η γυναίκα για την πατρότητα του παιδιού. Ο «πατριάρχης» λέει πως ζουν στα πρότυπα των Άμις, ή των ρωσικών προτύπων των «παλαιοχριστιανών» της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας.

Για το ζήτημα της εξ αποστάσεως εργασίας του 45χρονου στον Δήμο της Ερέτριας ενώ κατοικούσε στην ορεινή Κορινθία, χωρίς ίντερνετ ο κ. Μπαλάσκας είπε: «γι΄αυτό πρέπει να ελεγχθεί ο δήμος που είχε προσληφθεί και η μισθοδοσία που του αποδιδόταν. Είναι θέμα του δήμου που τον πλήρωνε».

Κορινθία: Αμειβόταν με 1.018 ευρώ ο Πατριάρχης των παλαιοχριστιανών

Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον 46χρονο πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Σάλος έχει προκληθεί στη κοινή γνώμη μετά τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη φύση της εργασίας που παρείχε στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου μέσω… τηλεργασίας από τη σπηλιά που ζούσαν.

Σύμφωνα με το έγγραφο μισθοδοσίας του 46χρονου που έφερε στη δημοσιότητα το Star ο 46χρονος εργαζόταν στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και η μηνιαία αποζημίωσή που ελάμβανε ήταν 1.018 ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 46χρονος είχε πάρει μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης το 2020 επικαλούμενος λόγους υγείας.

Κορινθία: Άμεση παρέμβαση Κεραμέως για να διευκρινιστεί το καθεστώς εργασίας

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις για το καθεστώς εργασίας του 46χρονου η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε τη διενέργεια ελέγχου. Όπως είπε σε παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ «έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από Κόρινθο, για να δούμε που υπηρετεί και με ποιο καθεστώς. Εχω ζητήσει από αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχο».

Ο 46χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Τετάρτη, το βράδυ της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για υψηλή πίεση και έντονη αδιαθεσία. Αφού, όμως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εξετάστηκε και κρίθηκε πως η κατάστασή του δεν χρήζει νοσηλείας, για αυτό επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα όπου θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την απολογία του.

«Παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» είπε από την πλευρά του ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου προσθέτοντας ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Όσον αφορά την τύχη των παιδιών του 46χρονου, ο γαμπρός του υποστήριξε στο Star ότι «παίζανε με τα παιχνίδια τους, την μπάλα τους , τα διαβάζανε οι μεγάλες αδελφές τους. Μαθαίνανε τα βασικά» ενώ στην ερώτηση αν έχει εικόνα για το πού βρίσκονται απάντησε ότι «σίγουρα είναι σε ασφαλές σημείο, γιατί φοβούνται μην τους πάρουν τα παιδιά».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.