Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Βαρνάβας τέλεσε Ευχέλαιο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιού

Την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας τέλεσε το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιού.

Προηγήθηκε η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Τιμίου και ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου. Ομιλητής ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Γκίκας, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στην ωφέλεια της νηστείας και της προσευχής στον πνευματικό αγώνα του Χριστιανού.

Τελειώνοντας ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους πατέρες του Ιερού Ναού για τη φιλοξενία, τους πατέρες, τον Δήμαρχο Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρο Σούλα και τον λαό του Θεού που συμμετείχαν στο Ιερό Ευχέλαιο και ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στον πνευματικό τους αγώνα.

Κορδελιό: Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιό: Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιό: Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιό: Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιό: Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιό: Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορδελιό: Αρχιερατικό Ευχέλαιο στον Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.