Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψαν χθες, Κυριακή 18η Φεβρουαρίου, τα μέλη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε καλαίσθητη αίθουσα δεξιώσεων του πολυχώρου «το χωριό της Ειρήνης».

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Ιουστίνος, ενώ παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Δημάρχος Θερμαϊκού κ. Θεοδώρος Τζέκος, ο εκπρόσωπος της Δημάρχου Καλαμαριάς, Αντιδήμαρχος κ. Ζαχαρίας Κώστας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Ελλάδος κ. Συμεών Διαμαντίδης και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιουστίνος καλωσόρισε άπαντες τους παρευρισκομένους και παρουσίασε αναλυτικά τα φιλανθρωπικά προγράμματα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τόνισε πως το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως ανταποκρίνεται στην ανάγκη κάθε εμπερίστατου αδελφού μας, ιδιαιτέρως, όμως, στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών στα σχολεία, με την καθημερινή κάλυψη του πρωινού και μεσημβρινού γεύματος, αλλά και των απαιτούμενων σχολικών ειδών.

Ευχαρίστησε, τέλος, όλους τους ευεργέτες και συνδρομητές της Ιεράς Μητροπόλεως για την αξιέπαινη και αφανή συνεισφορά τους στην επιτέλεση του φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεως.

Στη συνέχεια χαιρετισμούς απεύθυναν οι παρόντες άρχοντες, ενώ άπαντες οι παρευρισκόμενοι παρακάθισαν σε κοινό δείπνο και απήλαυσαν πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.