Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λιβαδειάς στη Χαιρώνεια επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος, κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντή, και ευλόγησε τη βασιλόπιτα του Σχολείου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και μοίρασε τη βασιλόπιτα στους μαθητές, τους μίλησε για την προέλευση του εθίμου της βασιλόπιτας και τους ευχήθηκε Καλή και ευλογημένη Χρονιά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τα διοριστήρια στους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους για την περίοδο 2020-2022 των Αρχιερατικών Περιφερειών Λιβαδειάς, Χαιρωνείας και Διστόμου. Η επίδοση των διοριστηρίων έγινε στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων «Ο ΑΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ» παρουσία των Εφημερίων των Ενοριών.

Ο Σεβασμιώτατος μαζί με τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως π. Ανδρέα Δάρρα ενημέρωσε τους Επιτρόπους για το σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν, τους μίλησε για τη συνεργασία που πρέπει να έχουν με τους ιερείς, τους ενορίτες και τη Μητρόπολη, τους έδωσε κατευθυντήριες γραμμές, απάντησε στις ερωτήσεις τους και τους ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.