Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε ξεχωριστά στον καθένα και στην καθεμία καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα σπίτια τους, το συντομότερο δυνατόν, με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης.

Κοντά στους ασθενείς των νησιών των Κυκλάδων, που δοκιμάζονται από τον κορωνοϊό και νοσηλεύονται στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Σύρου στην Ερμούπολη, βρέθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β’.

Κατόπιν των σχετικών συνεννόησεων με τον Διοικητή του Νοσοκομείου και με τους θεράποντες ιατρούς, ο Μητροπολίτης Δωρόθεος, τηρώντας αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που του υποδείχθηκαν και φορώντας ειδική στολή, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται και, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, έχουν περισσότερο ανάγκη, από οποτεδήποτε άλλοτε και από οποιονδήποτε άλλον, την ανθρώπινη επαφή και τη στήριξη της Εκκλησίας.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε ξεχωριστά στον καθένα και στην καθεμία καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα σπίτια τους, το συντομότερο δυνατόν, με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης, δίδοντας ως ευλογία μία εικόνα του Πολιούχου της Σύρου Αγίου Νικολάου, αλλά και ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Επίσης, εξήρε για μία ακόμη φορά το ηρωικό έργο των ιατρών και των νοσηλευτών, που,με πολλή αγάπη και με όλες τους τις δυνάμεις, βρίσκονται νυχθημερόν κοντά στους συμπολίτες μας που νοσούν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.