Κωνσταντίνος Λιβαδάς – Λιώκης, ένας Κεφαλλονίτης ζωγράφου της Ελλάδας και της διασποράς.

Μία ακόμη πρωτοποριακή εκδήλωση της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά, έλαβε χώρα την Κυριακή 12 Μαρτίου το απόγευμα, εντός του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιά.

Η επίτιμη Διευθύντρια του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου κ. Κατερίνα Δελαπόρτα και ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης, συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου, παρουσίασαν το έργο του διάσημου Κεφαλλήνα αγιογράφου Κωνσταντίνου Λιβαδά Λιώκη, μέσα στον ιερό ναό τον οποίον και έχει αγιογραφήσει πριν από 100 χρόνια.

Πριν τους ομιλητές, χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Παύλος Σκλαβούνος, ενώ το συντονισμό έκανε η τ. Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Μαριολένη Νεοφύτου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, ο βουλευτής Πειραιά κ.Νικόλαος Μανωλάκος , η βουλευτής Νοτίου τομέα Αθηνών κ. Τόνια Αντωνίου , ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού & Βιώσιμης Ανάπτυξης του δήμου Πειραιά κ. Δημήτρης Καρύδης , ο υποψήφιος βουλευτής κ.Παύλος Χρηστίδης , ο εφοπλιστής κ.Παναγιώτης Τσάκος, η πρόεδρος Τριτέκνων νομού Αττικής κ.Θεοκλήτη Φραγκιά – Μεσουρίδου , η πρόεδρος της Ένωσης Απανταχού Πυλαρέων κ.Σταθούλα Μουστάκη , η πρόεδρος της Ένωσης Δολιχίου κ.Ειρήνη Βενιέρη, ο πρόεδρος του συλλόγου Καμιναράτων κ.Ηλίας Γαλιατσάτος, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και πολλά μέλη και φίλοι της Αδελφότητας.

Η βραδιά έκλεισε με τις φωνές της Ανδρικής Πολυφωνικής Χορωδίας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρύκη Αθηνών, υπό την διεύθυνση του κ. Νικολάου Βάλσαμου, με ένα ημίωρο πρόγραμμα από επίκαιρους εκκλησιαστικούς ύμνους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.