ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΚΗΔΕΙΑ: Σήμερα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου η Ελλάδα αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ο πατέρας και η αδελφή του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα παρέλαβαν τη σορό από τα Τίρανα και επέστρεψαν νωρίς το πρωί στο χωριό Βουλιαράτες. Οι δικηγόροι της οικογένειας παρέλαβαν επίσης αντίγραφο του αλβανικού ιατροδικαστικού ινστιτούτου προκειμένου να εξεταστούν τα επόμενα βήματα της οικογένειας.

Κωνσταντίνος Κατσίφας Κηδεία: Μία εβδομάδα μετά το πρώτο επίσημο αίτημα της οικογένειας Κατσίφα παραδόθηκε σήμερα η σορός του αποθανόντος στον πατέρα και στην αδελφή του.

Για το προφανές χρειάστηκε, μάλιστα, η διαμεσολάβηση του προέδρου του κόμματος Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βουλευτή Βαγγέλη Ντούλες προς τον πρόεδρο της χώρας Ιλίρ Μέτα.

Στην επιστολή του, ο Βαγγέλης Ντούλες ανέδειξε την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος, σημειώνοντας την ανάγκη να τελεστεί η κηδεία του στους Βουλιαράτες.

Η κηδεία, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση καθώς θα παρευρεθεί πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος των συλλόγου βορειοηπειρωτών Μ. Καραθάνος ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι θα φτάσουν πούλμαν στην περιοχή όπου θα γίνει η κηδεία σήμερα 8 Νοεμβρίου με όσους θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στον 35χρονο.

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει πάντως το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν προχώρησε σε καμία επίσημη ενέργεια προκειμένου να παραδοθεί η σορός του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα νωρίτερα στην οικογένεια.

Αναφορικά με την καθυστέρηση παράδοσης της σορού, υπάρχουν αρκετοί που εκτιμούν ότι αυτό έγινε προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενα επεισόδια. Αντίστοιχες δηλώσεις είχε κάνει μάλιστα και ο δικηγόρος Ευθύμιος Ναυρίδης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.