Επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για την απουσία του από την επιμνημόσυνη δέηση του νονού του, που θα τελεστεί σήμερα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ - Απών και ο Κάρλος, που υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεν θα παραβρεθεί τελικά στην επιμνημόσυνη δέηση του νονού του, δεύτερου ξαδέλφου του πατέρα του και τέως Βασιλιά της Ελλάδος, Κωνσταντίνου «για προσωπικούς λόγους».

Και ο πατέρας του Ουίλιαμ, Βασιλιάς Κάρολος, θα απουσιάζει από την τελετή που θα τελεστεί στο Κάστρο του Ουίνδσορ, καθώς υποβάλλεται σε αντικαρκινική θεραπεία.

Η βασίλισσα Καμίλα όπως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση.

Σύμφωνα με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το μνημόσυνο για τον έναν χρόνο από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2023, θα τελεστεί σήμερα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ.

Παρούσα θα είναι ασφαλώς η οικογένεια του εκλιπόντος, με την ανακοίνωση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ να αναφέρει τη σύζυγό του Άννα-Μαρία και τον πρωτότοκο γιο του Παύλο.

Της λειτουργίας θα χοροστατήσει ο ηγούμενος του Ουίνδσορ Αιδεσιμότατος Δρ. Κρίστοφερ Κόκσγουορθ.

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τέλεσε το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο στο Τατόι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την οικογένεια του τέως Βασιλιά της Ελλάδος για να τους ενημερώσει ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί.

Η σύζυγός του, πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, όπως δήλωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.