ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Σε ανύποπτο χρόνο ο Κόμπι Μπράιαντ μοιράστηκε την εμπειρία για το πως ένας Ιερέας του άλλαξε τη ζωή. Ο θρύλος του NBA γεννήθηκε Καθολικός ενώ στην θρησκεία επέστρεψε χάριν ενός ξεχωριστού Ιερέα.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Πίσω το 2003, η καριέρα και η προσωπική ζωή του Bryant χτύπησε ένα ιστορικό χαμηλό όλων των εποχών, αφού κατηγορήθηκε από μια γυναίκα για βιασμό.

Ο Μπράιαντ παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα, αλλά αρνήθηκε βιασμό.

Ο δδημόσιος κατήγορος των δικαστηρίων αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του, αλλά η γυναίκα εξακολουθεί να ασκεί αστική αγωγή εναντίον του και εγκατέλειψαν εκτός δικαστηρίου.

Λόγω του σκανδάλου, οι διαφημιζόμενοι δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με τον Bryant και η σύζυγός του Vanessa υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της ζοφερής στιγμής στη ζωή του, ο Μπράιαντ ήξερε σε ποιον να στραφεί – ο Θεός. Πήγε στην εκκλησία και μίλησε με τον ιερέα του και η συζήτηση ήταν πραγματικά διαφωτιστική για το αθλητικό αστέρι.

Κόμπι Μπράιαντ : Η εκκλησία και η αλλαγή σελίδας

“Το ένα πράγμα που με βοήθησε πραγματικά κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας – είμαι Καθολικός, μεγάλωσα καθολικός, τα παιδιά μου είναι Καθολικά – μιλούσε σε ιερέα.

Ήταν πραγματικά αστείο: Με κοιτάζει και λέει: Κάνε το?’ Και λέω, “Φυσικά όχι.” Στη συνέχεια, ρωτάει: “Έχετε έναν καλό δικηγόρο;” Και είμαι σαν, ‘Uh, ναι, είναι φαινομενικό.’ Έτσι λοιπόν ο ίδιος είπε μόνο:

«Αφήστε το να πάει» Μετακινήστε τον Θεός δεν πρόκειται να σας δώσει τίποτα που δεν μπορείτε να χειριστείτε και είναι στα χέρια του τώρα Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε Έτσι αφήστε το να πάει ».

Και αυτό ήταν το σημείο καμπής “, δήλωσε ο Bryant στο GQ Magazine.

Ο Μπράιαντ πήρε την καρδιά του ιερέα και προσπάθησε να ζήσει καλύτερα τη ζωή του.

Τελικά, ο ίδιος και η σύζυγός του ξαναγύρισαν και άρχισαν να ξεκινούν τη δική τους υπόθεση που ονομάζεται Kobe και Vanessa Bryant Family Foundation (KVBFF), η οποία ενθαρρύνει τα μικρά παιδιά να αναπτύξουν τις σωματικές και κοινωνικές τους ικανότητες μέσω του αθλητικού και φιλανθρωπικού έργου.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ξεκίνησε το ίδρυμα, ο Μπράιαντ απάντησε: «Η καριέρα μου είναι να τελειώσει. Στο τέλος της καριέρας μου, δεν θέλω να κοιτάξω πίσω και απλά να πω:«

Καλά, είχα μια επιτυχημένη καριέρα γιατί κέρδισα τόσα πολλά πρωταθλήματα και σκόραρε τόσους πόντους ». Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνετε με αυτό. ”

Κοιτάζοντας πίσω τα λάθη του, ο Μπράιαντ δήλωσε ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία και ένα μικρό ανελκυστήρα κάθε τόσο.

“Το ζήτημα της έλλειψης στέγης είναι ένα τέτοιο είδος που πιέζεται στον οπίσθιο καυστήρα γιατί είναι εύκολο να επισημάνουμε την ευθύνη σε όσους είναι άστεγοι και να πούμε:” Καλά κάνατε αυτή την κακή απόφαση. ».

Στη ζωή, όλοι κάνουμε λάθη και σταματάμε και επιτρέπουμε σε κάποιον να ζήσει με αυτόν τον τρόπο και να πλένει τα χέρια του … αυτό δεν είναι σωστό », είπε.

Δείτε ακόμη το βίντεο της εορτής των Τριών Ιεραρχών:

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)
  1. Φωτεινή Μουτσούλα 4 χρόνια πριν

    Ελέγξτε την Μετάφραση σας παρακαλώ

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.