ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΗΜΕΡΑ: ΟΠΕΚΕΠΕ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ- Προσπάθειες να πληρωθούν έγκαιρα οι εκκρεμότητες από τα προγράμματα που άφησε ο περασμένος Δεκέμβριος, καθώς και η διορθωτική της ενιαίας ενίσχυσης γίνονται από την πλευρά του ΟΠΕΚΕΠΕ αυτήν την περίοδο, όπως προκύπτει από συνάντηση που είχε ο επικεφαλής του Οργανισμού Πληρωμών, με τον πρόεδρο της ΕΘΕΑΣ και του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων, Παύλο Σατολιά.

Οι ημερομηνίες πληρωμών συντάξεων Μαρτίου από τον ΕΦΚΑ είναι οι εξής:

Την Τετάρτη 22 Φεβρουάριου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Υπενθυμίζεται ότι κάθε μήνα τα ποσά πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας.

Λίγο νωρίτερα από ότι συνήθως, λόγω της αργίας της Καθαράς Δευτέρας, θα ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα οι πληρωμές για τους συνταξιούχους.

Μάλιστα κάποιοι συνταξιούχοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μαζί με τις συντάξεις Μαρτίου θα πάρουν και αναδρομικά.

Συγκεκριμένα, στα πόσα των συντάξεων Μαρτίου θα περιλαμβάνεται και αναδρομικά το ποσό που αντιστοιχεί στην αύξηση 7,75% για τον μήνα Ιανουάριο που δεν έχει πληρωθεί.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.