ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ : Η υπουργός σημείωσε ότι είναι «σημαντικό εγχείρημα η τηλεκπαίδευση, αλλά τίποτα δεν υποκαθιστά τη δια ζώσης διδασκαλία».

Σε σχολείο της Μεταμόρφωσης η υπουργός Παιδείας

Δημοτικό σχολείο της Μεταμόρφωσης επισκέφτηκε νωρίς το πρωί η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Η υπουργός μίλησε με τους μικρούς μαθητές, τους ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων.

Σε δηλώσεις της η Νίκη Κεραμέως, ανέφερε ότι «με μέτρα προστασίας και πρόληψης ξεκινούν και πάλι τα σχολεία».

«Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την εκπαιδευτική διαδικασία», τόνισε.

Οι γονείς συνοδεύουν τα παιδιά τους μέχρι την κεντρική πόρτα του σχολείου με διαφοροποιημένη ώρα προσέλευσης και αναχώρησης ανά ομάδες τμημάτων όπου αυτό είναι αναγκαίο και εφικτό.

Σε όλες τις τάξεις υπάρχουν ειδικά μηνύματα για χρήση μάσκας και αντισηπτικού, ενώ οι δάσκαλοι φροντίζουν για την τήρηση των αποστάσεων μεταξύ των μαθητών.

Οι περισσότεροι μαθητές μετά από καιρό επέστρεψαν στα θρανία με χαμόγελα. Δάσκαλοι και γονείς δηλώνουν ωστόσο «ανήσυχοι» για το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Με αυστηρά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό χτύπησε το πρώτο κουδούνι σε δημοτικά και νηπιαγωγεία μετά από σχεδόν δυο μήνες.

Κλειστά παραμένουν τα γυμνάσια και τα λύκεια, οι μαθητές των οποίων συνεχίζουν με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα τους.

Από νωρίς το πρωί, οι μαθητές φορώντας τη μάσκα τους και τηρώντας όλα τα μέτρα που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας, πέρασαν την πόρτα του σχολείου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.