«Οι φασίστες δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και ο κ. Γεραπετρίτης δεν τους χάλασε χατίρι», προσθέτουν στην ανακοίνωση τους.

«Η κυβέρνηση υποκύπτει διαρκώς στις πιέσεις των ακροδεξιών», αναφέρει η ΚΟ της Νέας Αριστεράς και ζητά να ανακαλέσει ο υπουργός Εξωτερικών την απόφαση να αποσυρθεί η ροζ ελληνική σημαία που φιλοξενείτο σε έκθεση στο ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη.

Η ΚΟ της Νέας Αριστεράς αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι «η ακροδεξιά σχολή επιβάλλει μαύρη πολιτική στη χώρα» και ειδικότερα: «Μια γυναίκα καλλιτέχνις εκθέτει στη Νέα Υόρκη, στο ελληνικό προξενείο, έργα της για τις γυναικοκτονίες και την κακοποίηση των γυναικών. Ανάμεσα στα έργα είναι και η ελληνική σημαία φτιαγμένη από σεντόνια κρεβατιών γυναικών από την Ελλάδα. Η σημαία έχει το ροζ χρώμα. Η νεαρή Ελληνίδα εικαστικός μέσα από τη ροζ σημαία από σεντόνια συμπυκνώνει τη φωνή των Ελληνίδων γυναικών».

Ν. Ηλιόπουλος: Να ανακαλέσει την απόφαση ο υπουργός

Η Νέα Αριστερά με ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου δεν κρύβει την ενόχλησή της γιατί «οι φασίστες δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους» και «ο κ. Γεραπετρίτης δεν τους χάλασε χατίρι. Έδωσε εντολή να κατέβει το έργο».

Με ανάρτησή σου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει πως «η κυβέρνηση υποκύπτει διαρκώς στις πιέσεις των ακροδεξιών» και καλεί τον υπουργό «να ανακαλέσει μια απόφαση που μυρίζει ακροδεξιά διολίσθηση».

Στέλνει μάλιστα και το μήνυμα: «Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Είμαστε με τη Τζώρτζια Λάλε. Είμαστε με την τέχνη. Είμαστε με τις γυναίκες».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.