ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ: Πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία και κλειστοί αναμένεται να είναι αρκετοί σταθμοί του Μετρό όπως και δρόμοι από κάποια συγκεκριμένη ώρα. Συγκεκριμένα, κλειστοί θα παραμείνουν την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, από τις 10.00 το πρωί, οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ομόνοια του Μετρό, έπειτα από εντολή της Αστυνομίας για το συλλαλητήριο.

Κλειστοί θα είναι αύριο Κυριακή 20 Ιανουαρίου αρκετοί δρόμοι στην Αθήνα για το συλλαλητήριο, όπως επίσης και οι σταθμοί του Μετρό Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα και Ομόνοια.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την ΣΤΑΣΥ, οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς του Μετρό χωρίς στάση.

Να σημειωθεί ότι το συλλαλητήριο της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι προγραμματισμένο στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα, ενώ στη 1 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη αντισυγκέντρωση στα Προπύλαια.

Έκκληση από Τροχαία στους οδηγούς να αποφεύγουν τη διέλευση και στάθμευση των οχημάτων τους στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της ανωτέρω περιοχής στην Αθήνα, κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων αύριο 20 Ιανουαρίου.

Την ώρα που θα γίνει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία συνολικά 2.000 αστυνομικοί θα επιστρατευθούν, ώστε να αποτραπούν επεισόδια, ενώ θα χρησιμοποιηθούν drones και ελικόπτερα της αστυνομίας που θα μεταδίδουν εικόνες στον Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, ώστε να υπάρχει πλήρης καταγραφή της κατάστασης που θα επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας αύριο 20 Ιανουαρίου 2019.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.