ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ : Ποιοι σταθμοί του μετρό αναμένεται να είναι κλειστοί σήμερα 17 Νοεμβρίου ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου. Διαβάστε αναλυτικά όλες τις ειδήσεις.

ΜΕΤΡΟ- ΤΡΕΝΑ Έρχεται μείωση εισιτηρίων ;

Ανοικτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο για μείωση της τιμής των εισιτηρίων στις συγκοινωνίες της Αθήνας, αν και όπως φαίνεται από τα οικονομικά στοιχεία του ομίλου ΟΑΣΑ, η αύξηση των πωλήσεων εισιτηρίων που έφερε το ηλεκτρονικό εισιτήριο ίσα ίσα που κατάφερε να κρατήσει τα έσοδα των συγκοινωνιών της Αθήνας σε σταθερό επίπεδο πέρυσι αν και εξακολουθούν να είναι περιορισμένα σε σχέση με την περίοδο ως το 2015.

Απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής του ΜέΡΑ25 κ. Σοφία Σακοράφα, ο υφυπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης σημείωσε πως η κυβέρνηση θα εξετάσει τη μείωση του ΦΠΑ στις μεταφορές, στο πλαίσιο της αναθεώρησης της φορολογικής πολιτικής.

Αν υποθέσουμε πως ο συντελεστής ΦΠΑ μειωθεί στο 13% αυτό θα σημαίνει πως το εισιτήριο του 1,40 ευρώ θα στοιχίζει πλέον 1,20 ευρώ.

Θα επιστρέψει δηλαδή στα επίπεδα του 2016 όταν η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων.

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

Μετρό αύριο : Οι σταθμοί του Μετρό που θα κλείνουν διαδοχικά είναι: «Μέγαρο Μουσικής» στις 15:00, «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» στις 16:30.

Τα δρομολόγια, ωστόσο, του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς.

Τα δρομολόγια του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους τρεις σταθμούς
Κλειστοί θα είναι αύριο, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, τρεις σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Το Ευαγγέλιο της Κυριακής

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.