Αυξημένη είναι η κίνηση χαμηλά στην Αλεξάνδρας και στα δυο ρεύματα, ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στην Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, στο ρεύμα καθόδου. Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται και στο Παγκράτι.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας
Η άφιξη του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα και η ανάγκη για την ασφαλή μετακίνησή του, έχει επιφέρει σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Αττική, υποχρεώνοντας τους οδηγούς που θέλουν να κινηθούν στο κέντρο, να αναζητούν εναλλακτικές οδούς για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, αυξημένη κίνηση παρατηρείται σε δρόμους γύρω από το Κολωνάκι (Ιπποκράτους, Σόλωνος, Σκουφά) και τον Ευαγγελισμό, ενώ συμφόρηση παρατηρείται στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, από το Καλλιμάρμαρο ως την Εθνική Πινακοθήκη.

Αυξημένη είναι η κίνηση χαμηλά στην Αλεξάνδρας και στα δυο ρεύματα, ενώ προβλήματα παρατηρούνται και στην Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, στο ρεύμα καθόδου. Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται και στο Παγκράτι.

Είσαι 15-17 ετών και έχεις κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου ενάντια στον Covid-19; Τότε δικαιούσαι πακέτο δεδομένων 50GB για 5 μήνες. Για να μπορείς να επικοινωνείς, να διασκεδάζεις και να ζεις… ελεύθερα!

Τι είναι όμως το DataPass; Μία πρωτοβουλία των Υπουργείων Οικονομικών, Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης που υλοποιείται από την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε με στόχο την επιβράβευση των νέων που συμμετέχουν ενεργά στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού. Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους 15-17 ετών με την προϋπόθεση της συμμετοχής τους στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού έως τις 31/12/2021 και χορηγείται μία φορά ανά Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Η διαδικασία ενεργοποίησης της προσφοράς
Για τη χορήγηση της προσφοράς, ένας εκ των εχόντων την επιμέλεια του ανήλικου εμβολιασθέντος εισέρχεται σε ειδική εφαρμογή (freedompass.gov.gr), προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής πύλης της δημόσιας Διοίκησης στην ιστοσελίδα gov.gr, με τους προσωπικούς του κωδικούς της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (taxisnet) και αιτείται την έκδοση Freedom Pass/Data για συγκεκριμένο αριθμό κινητής τηλεφωνίας, δηλώνοντας:

1. τον πάροχο (σημ.: η παροχή ισχύει για τους παρόχους Cosmote, Vodafone & Wind) & τον αριθμό της σύνδεσης (MSISDN) που θα λάβει την προσφορά.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.