ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ : Η Αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς όπου διεξάγεται το "Santa Run"και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Κλειστοί δρόμοι κέντρο Αθήνας:• Πανεπιστημίου (Ελ. Βενιζέλου), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

• Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

• Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Η Αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς όπου διεξάγεται το “Santa Run”και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Σε ισχύ έχουν τεθεί από το πρωί οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, για τη διεξαγωγήςτου 6ου αγώνα δρόμου “Santa Run Athens”.

Η κυκλοφορία αναμένεται να αποκατασταθεί μετά τις 12.30 το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η Τροχαία οι δρόμοι στους οποίους υπάρχει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων είναι:

• Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

• Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

• Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Σέκερη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Αμαλίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.