ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΘΗΝΑ: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Αθήνα σήμερα Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο της αστυνομίας.

Η Τροχαία θα διακόψει σταδιακά την κυκλοφορία από τις 19:00 μέχρι τις 23:00 σε σειρά οδών, ενώ η στάση και η στάθμευση απαγορεύεται από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ.

Κλειστοί θα είναι δρόμοι σε Αθήνα και Καλλιθέα, σήμερα, Κυριακή, λόγω της διεξαγωγής αγώνων δρόμου 10 χιλιομέτρων, 6 χιλιομέτρων και 1.000 μέτρων, στο πλαίσιο του «SNFRUN – Τρέχοντας προς το μέλλον».

Κλειστοί δρόμοι Αθήνα: Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Αναπαύσεως, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Κλειστοί δρόμοι Αθήνα: Βασιλέως Αλεξάνδρου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Μιχαλακοπούλου και της Λ. Βασ. Σοφίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λ. Βασ. Σοφίας.

Πλατεία Συντάγματος
Αθανασίου Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Μ. Μουσούρου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Ριζάρη, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Κλειστοί δρόμοι Αθήνα: Παπαδιαμαντοπούλου, στο τμήμα της μεταξύ της Μιχαλακοπούλου και της Λ. Βασ. Σοφίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Ερατοσθένους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ευτυχίδου και της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Λεωφόρος Ηλιουπόλεως, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Υμηττού και Καρέα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Καρέα, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.