Όπως μπορείτε να δείτε και στα βίντεο η κίνηση των τρακτέρ γίνεται συνοδεία περιπολικού της Τροχαίας μπροστά και πίσω από την πομπή.

Συντεταγμένα και σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε η κάθοδος των τρακτέρ των αγροτών στην Αθήνα.

Από το πρωί βρίσκονται στον Ε65 επιτελείς της Αστυνομίας που σε συνεννόηση με τους αγρότες φροντίζουν για την ομαλή άφιξη των τρακτέρ και των λεωφορείων στο κέντρο της Αθήνας.

Τα τρακτέρ θα συγκεντρωθούν μέχρι το απόγευμα στο Καστρο Βοιωτίας για την τελική τους ευθεία. Συνολικά από τη Θεσσαλία υπολογίζεται πως θα κατέβουν 61 τρακτέρ. Στις 2.30 το μεσημέρι τα τρακτέρ είχαν φτάσει στην Ανθήλη, όπου βρίσκονται άλλα 11 τρακτέρ για την Αθήνα.

Ξεκίνησαν τα τρακτέρ για την Αθήνα.

Στο ΟΑΚΑ θα σταθμεύσουν τα πούλμαν που θα μεταφέρουν αγρότες, οι οποίοι δεν κατεβαίνουν με τρακτέρ στην Αθήνα – Ενημέρωση λίγο μετά τις 16:00 από την Αστυνομία.

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που αναμένεται να προκαλέσουν συμφόρηση στην κίνηση στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας, θα ισχύσουν αύριο, κατά την άφιξη των αγροτών, νωρίς το απόγευμα, για το συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσει κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα και συγκεκριμένα στο τμήμα Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη.

Τα τρακτέρ Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.

Ακολούθως, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη. Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Παράλληλα, τα πούλμαν που θα μεταφέρουν αγρότες, οι οποίοι δεν θα μετακινηθούν με τα τρακτέρ τους για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, υα σταθμεύσουν σε χώρους του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου, στο Μαρούσι.

Λεπτομέρειες σχετικά με τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας λόγω των αυριανών αγροτικών κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας, θα δώσει λίγο μετά τις 16:00 η Εκπρόσωπος Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου και ο Προϊστάμενος Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (Θ.Ε.Π.Ε.Κ.) Θεοφάνης Αναγνώστου.

Συνοδεία περιπολικών η κάθοδος στην Αθήνα, ξεκίνησαν τα πρώτα τρακτέρ

Συντεταγμένα και σε συνεννόηση με την Ελληνική Αστυνομία ξεκίνησε η κάθοδος των τρακτέρ των αγροτών στην Αθήνα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.