ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Κλειστά όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαλεβιζίου την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου. Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των δυσκολιών που παρατηρούνται στις μετακινήσεις, αποφασίστηκε όλες οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαλεβιζίου να παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019.

Κλειστά σχολεία στον Δήμο Μαλεβιζίου – Τι δήλωσε ο Δήμαρχος.

Ουσιαστικά δεν υπάρχει πρόβλημα με τα σχολικά κτήρια και την θέρμανση στα σχολεία αλλά επειδή θα είναι δύσκολες οι μετακινήσεις τις επόμενες ώρες καθώς ,υπάρχουν καταστροφές στο οδικό δίκτυο, ποτάμια που συνεχίζουν να φουσκώνουν και τα φαινόμενα συνεχίζουν να ειναι έντονα σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων αποφασίστηκε προληπτικά για να μην ρισκάρουμε και βρεθούμε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά.

Είναι δύσκολη κάθε φορά που πρέπει να μείνουν κλειστά τα σχολεία γιατί χάνονται διδακτικές ώρες όμως η ασφάλεια των παιδιών των γονιών και των διδασκόντων είναι πάνω από όλα και με αυτό το σκεπτικό στην σύσκεψη που είχαμε με τον δήμαρχο Μαλεβιζίου κ.Μαμουλάκη αποφασίσαμε τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Μαλεβιζίου την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου να είναι κλειστά.

Κλειστά σχολεία στην Κρήτη

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, σε συνεννόηση και με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων, Μανώλη Μηλιαράκη και Στέλιο Ζερβάκη αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Τρίτη 26/2/2019, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί εντός των ορίων του Δήμου Χανίων.

Η απόφαση ελήφθη, έπειτα από εκτίμηση της πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) για ένταση των καιρικών φαινομένων κατά τις πρωινές ώρες σήμερα 26 Φεβρουαρίου και των άσχημων συνθηκών προσβασιμότητας στις σχολικές μονάδες, λόγω των εκτεταμένων ζημιών.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές και το προσωπικό των σχολικών μονάδων να βρεθούν στους χώρους των σχολείων, προκειμένου να εκτιμήσουν τις ζημιές, που έχουν προκληθεί, και να ενημερώσουν άμεσα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αντώνη Βαρδάκη, και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Χανίων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.