ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Κλειστά θα παραμείνουν αρκετά σχολεία και αύριο Τρίτη 9 Ιανουαρίου από την κακοκαιρία. Σύμφωνα με την απόφαση 1/2019 του Προέδρου του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 08-01-2019 και την Τετάρτη 09-01-2019. Αναστέλλεται η λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Μαραθώνος, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην περιοχή στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2019.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία αύριο 9 Ιανουαρίου και στη Φλώρινα.

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά σχολεία στην Κρήτη

Στον δήμο Καντάνου Σελίνου

Κλειστά θα παραμείνουν την Τρίτη με απόφαση του Δημάρχου Καντάνου – Σελίνου Αντώνη Περράκη, τα σχολεία Ροδοβανίου και Καντάνου λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στον δήμο Κισσάμου

Το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Έλους Δήμου Κισσάμου θα ειναι κλειστό λογο χιονιά.

Στο δήμο Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ενημέρωσε ότι λόγω του δριμύ ψύχους & της χιονόπτωσης , οι σχολικές μονάδες κάθε βαθμίδας της ΔΕ Μουσούρων θα παραμείνουν κλειστές.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από όλες τις σχολικές μονάδες της ΔΕ Μουσούρων οι μαθητές έχουν ήδη αποχωρήσει συντεταγμένα με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ όπως ανέφερε

Στο Δήμο Σφακίων:

Γυμνάσιο- Λύκειο Σφακίων

Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ασκύφου

Δημοτικό Χώρας Σφακίων

Δημοτικό Βουβά

Νηπιαγωγείο Πατσιανού.

Κανονικά θα λειτουργήσουν:

Νηπιαγωγείο Σκαλωτής

Νηπιαγωγείο Βουβά

Δημοτικό- Νηπιαγωγείο Ανώπολης.ραν οι διευθυντές των σχολικών μονάδων.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.