ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Κλειστά αναμένεται να παραμείνουν πολλά σχολεία και τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 καθώς ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, μετά τις σημερινές, προκήρυξαν και νέες κινητοποιήσεις αναφέροντας τα εξής: Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου. Διαβάστε ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Απεργούν οι εκπαιδευτικοί τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και η εξέλιξη αυτή θα φέρει κλειστά σχολεία σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Διαβάστε την ανακοίνωση για την απεργία: Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων).

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους τα δημόσια σχολεία.

Δεν αναμένεται να έχουμε κλειστά σχολεία στην Καρδίτσα τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και σε αυτό συντελούν τόσο η κατάσταση των προαυλίων όσο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, αφού η θερμοκρασία έχει ανέβει και οι ίδιες τάσεις υπάρχουν και για αύριο, γεγονός που περιορίζει τα φαινόμενα παγετού.

Σε ότι αφορά στο προαύλια τόνισε ότι είναι όλα καθαρισμένα, τόσο στην πόλη όσο και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα. Σε κάποια σημεία υπάρχουν όγκοι χιονιού που προέρχονται από την συσσώρευση κατά το καθάρισμα αλλά αυτό δεν εμποδίζει την λειτουργία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.