ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Κλειστά σχολεία και στη Δυτική Μακεδονία φέρνει ο καιρός αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 ενώ με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Δεν θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών.

Στη Φλώρινα, παράλληλα, τα σχολεία των δήμων Αμυνταίου και Πρεσπών θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.15 το πρωί, ενώ στο κέντρο της πόλης θα είναι κλειστά ενώ στους δήμους Άργους Ορεστικού και Νεστορίου, η λειτουργία των σχολείων θα ξεκινήσει στις 9.15 το πρωί.

Κλειστά σχολεία φέρνει ο καιρός στους Δήμους Γρεβενών, Καστοριάς και Δεσκάτης.

Ο αντιδήμαρχος Κοζάνης, Αριστοτέλης Πουτακίδης, διαμήνυσε ότι το κύριο βάρος των ενεργειών του δήμου έχει προσανατολιστεί στον καθαρισμό των εισόδων και των προαύλιων χώρων σε όλα τα σχολεία.

«Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση γιατί σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζεται να σπάνε τον πάγο» τόνισε.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και τα σχολεία στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων Βελβεντού και Βοϊου.

Παράλληλα πληθαίνουν τα σχολεία που θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 από την απεργία των δασκάλων οι οποίοι θα συμμετέχουν στην 24ωρη στάση εργασίας που προκήρυξαν τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα για αύριο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.