ΚΛΕΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Κλειστά αναμένονται τα σχολεία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου. Ανατροπή στην Καρδίτσα όπου ο περιορισμός των προβλημάτων από την κακοκαιρία οδηγεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και σε άνοιγμα των σχολείων την προσεχή Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου ενώ το πρώτο κουδούνι για το 2019 θα χτυπήσει με μία εβδομάδα περίπου καθυστέρηση, με την οριστική πάντως απόφαση να λαμβάνεται από τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Αλεξάκο το μεσημέρι της Κυριακής.

Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 μιας και ΔΟΕ και ΟΛΜΕ αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τη Δευτέρα, που ψηφίζεται το νομοσχέδιο στο οποίο έχει ενταχθεί ως τροπολογία το σύστημα διορισμών, με 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή στις 15:00 ώρα, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Δεν κλείνουν τα σχολεία στην Καρδίτσα σύμφωνα με πληροφορίες

Δεν αναμένεται να έχουμε κλειστά σχολεία στην Καρδίτσα τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και σε αυτό συντελούν τόσο η κατάσταση των προαυλίων όσο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, αφού η θερμοκρασία έχει ανέβει και οι ίδιες τάσεις υπάρχουν και για αύριο, γεγονός που περιορίζει τα φαινόμενα παγετού.

Σε ότι αφορά στο προαύλια τόνισε ότι είναι όλα καθαρισμένα, τόσο στην πόλη όσο και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα. Σε κάποια σημεία υπάρχουν όγκοι χιονιού που προέρχονται από την συσσώρευση κατά το καθάρισμα αλλά αυτό δεν εμποδίζει την λειτουργία.

Η υπηρεσία είναι στην διάθεση των Διευθυντών, εφόσον διαπιστώσουν ότι υπάρχει σε σχολεία πρόβλημα, να την ενημερώσουν και να παρέμβει άμεσα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.