ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ: Απεργία έχουν προκηρύξει οι εκπαιδευτικοί για αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και κατά συνέπεια κλειστά θα μείνουν τα σχολεία αυτήν την ημέρα ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών τα σχολεία αύριο θα λειτουργήσουν αύριο 14 Ιανουαρίου κανονικά σε όλους τους Δήμους. Διαβάστε ποια σχολεία επηρεάζονται από την αυριανή απεργία και την κακοκαιρία.

Κλειστά σχολεία αύριο: Αντιδράσεις στο Ωραιόκαστρο

Αντίθετοι ως προς την απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 είναι γονείς και μαθητές στο Ωραιόκαστρο οι οποίοι ζητούν να αναθεωρηθεί η απόφαση λόγω επικινδυνότητας των αύλειων χώρων των σχολικών μονάδων και παραθέτουν δείγμα φωτογραφιών με την εικόνα που επικρατεί μέχρι τώρα,τονίζοντας οτι με τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα υπάρξουν τις βραδυνές ώρες η εικόνα θα αλλάξει προς το χειρότερο.

Κλειστά σχολεία και στη Δυτική Μακεδονία φέρνει ο καιρός αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019 ενώ με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά αύριο 14 Ιανουαρίου, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου και τα σχολεία στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων Βελβεντού και Βοϊου.
Παράλληλα πληθαίνουν τα σχολεία που θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 από την απεργία των δασκάλων οι οποίοι θα συμμετέχουν στην 24ωρη στάση εργασίας που προκήρυξαν τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα για αύριο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.