ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο 28 Σεπτεμβρίου στην Αττική αλλά και στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Την απόφαση έλαβε η Περιφέρεια, αφότου ήδη είχε ανακοινωθεί το κλείσιμο των σχολείων σε περιοχές της Αθήνας από τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες.

Κλειστά σχολεία την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στην Αττική λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Την απόφαση πήρε η Περιφέρεια, αφότου ήδη είχε ανακοινωθεί το κλείσιμο των σχολείων σε περιοχές της Αθήνας από τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες.

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου αναφέρει: «Λόγω των ιδιαίτερα έντονων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών, με απόφαση της Περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου αύριο, Παρασκευή 28

Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Αττικής».

Στην ανακοίνωση της η Ρένα Δούρου δεν αναφέρει τι θα συμβεί σε νηπιαγωγεία, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς (η λειτουργία τους υπάγεται στην αρμοδιότητα της κάθε Δημοτικής Αρχής), αλλά εκτιμάται πως θα μείνουν και αυτοί κλειστοί αύριο 28 Σεπτεμβρίου.

Την αρχή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης, που εξέδωσε απόφαση για τη μη λειτουργία όλων των σχολείων και των παιδικών σταθμών στα νότια προάστια.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο – Καιρός: Κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα στις 28 Σεπτεμβρίου

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.