ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Κλειστά σύμφωνα με πληροφορίες, θα μείνουν αύριο Δευτέρα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Λήμνο, μετά από απόφαση του Δημάρχου Δημήτρη Μαρινάκη. Αν και σήμερα το πρωί μετά από επιτόπιους ελέγχους δεν εντοπίστηκαν ιδιαίτερα προβλήματα, η σχολική επιτροπή έκρινε πως θα ήταν καλό να μην λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία.

Κλειστά σχολεία – η επίσημη ανακοίνωση

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης αποφάσισε αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παδικοί Σταθμοί.

Κλειστά σχολεία αύριο 25 Φεβρουαρίου και στη Χαλκιδική – Δείτε την ανακοίνωση

Αύριο, Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα παρακάτω χωριά του Δήμου: Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστά αύριο Δευτέρα, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι Δήμοι Ρήγα Φεραίου, Ζαγοράς – Μουρεσίου και Ν. Πηλίου θα εκτιμήσουν την κατάσταση στα σχολικά συγκροτήματα σήμερα το μεσημέρι έως το απόγευμα και θα εκδόσουν σχετική ανακοίνωση.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα λόγω καιρικών συνθηκών Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια σε οικισμούς του δήμου Αριστοτέλη.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.