ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ: Δείτε ποια σχολεία παραμένουν κλειστά αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Κλειστά παραμένουν αρκετά σχολεία στα ορεινά και ημιορεινά λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας και συνεχίζουν να επικρατούν. Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει πως λόγω των καιρικών συνθηκών τα ακόλουθα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα.

Κλειστά σχολεία – Κύπρος

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Πάχνας

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Τριμήκληνης

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Καλού Χωριού Λεμεσού

Νηπιαγωγείο Πλατρών

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Παναγιάς

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Παλαιχωρίου

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Φαρμακά

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Κάμπου

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Αγίου Επιφανίου

Νηπιαγωγείο Μουτουλλά

Γυμνάσιο Ομόδους

Γυμνάσιο Λεμύθου

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο Αγρού

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Πελενδρίου

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Κυπερούντας

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία στα χωριά του Δομοκού – στις Δ.Ε. Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας.

Κλειστά θα μείνουν αύριο και τα σχολεία στους δήμους Κιλκίς, Βέροιας, Κατερίνης και Έδεσσας.

Σε ό,τι αφορά τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Έδεσσας, λόγω της μικρής προσέλευσης παιδιών, θα λειτουργήσει μόνο ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός Έδεσσας με το προσωπικό όλων των μονάδων, για την εξυπηρέτηση όλων των παιδιών.

Στον Δήμο Αριστοτέλη αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΚΔΑΠ, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στις δημοτικές ενότητες Μ. Παναγίας, Αρναίας και Σταγείρων – Ακάνθου εκτός από τις σχολικές μονάδες της Ιερισσού, Ν. Ρόδων, Ουρανούπολης και Αμμουλιανής (ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο) όπου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ανακοινώνεται ότι, αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μετεώρων, λόγω της νέας χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που εξακολουθούν να καταγράφονται στην περιοχή.

Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για το ποια σχολεία θα λειτουργήσουν.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.