ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Μεγαλώνει η λίστα με τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά για αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 από την απεργία δασκάλων. Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Πληθαίνουν τα σχολεία που θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 από την απεργία των δασκάλων.

Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους.

Τα σωματεία κήρυξαν για αύριο Δευτέρα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση, (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων) ενώ συγχρόνως καλούνται οι δάσκαλοι – εκπαιδευτικοί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Κλειστά σχολεία σε Τρίκαλα και Κοζάνη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 που κήρυξαν οι Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε αλλά και σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.