ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ: Κακοκαιρία Avgi - Κλειστά και αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας - Τι γίνεται με την Αττική. Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο.

Κακοκαιρία Avgi – Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής αναφορικά με την λειτουργία των σχολείων. Είναι πολύ πιθανόν, καθώς σε αρκετές περιοχές της Αττικής χιόνισε και σήμερα να ανακοινωθούν και για την Τετάρτη σχολεία κλειστά που θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση.

Κλειστά σχολεία στο Δήμο Βιάννου
Με απόφαση του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές Μονάδες του Δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο καθώς και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός σταθμός) θα παραμείνουν κλειστές λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στο δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας
Κλειστά θα είναι και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου τα σχολεία στο δήμο Μαντουδίου -Λίμνης -Αγίας Άννας, λόγω της κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει ισχυρές χιονοπτώσεις στην περιοχή.

Σχολεία κλειστά και στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.

Στο Δήμο Φαιστού
Με νέα απόφαση του Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για τη διασφάλιση μετακινήσεων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων και αύριο Τετάρτη 31 Ιανουαρίου κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες:

– Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού.

– Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων.

– Δημοτικό Σχολείο Καμαρών.

– Γυμνάσιου Ζαρού

Κλειστά τα σχολεία στις Δημοτικές ενότητες Καλαβρύτων και Αροανίας

Την αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων καθώς και του Νηπιαγωγείου, του Δημοτικού σχολείου και του Γυμνασίου Ψωφίδας για αύριο Τετάρτη (31-01-24), ως μέτρο πρόληψης και προστασίας της ασφάλειας των μαθητών, των συνοδών και των εκπαιδευτικών αποφάσισε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος με την σύμφωνη γνώμη των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων και των Διευθυντών και Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.