ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Χιλιάδες νέοι αναζητούν καθημερινά πότε θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών. Κλειστά θα είναι τα σχολεία στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 σύμφωνα με απόφαση.

Πότε ξεκινούν οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών στα πανεπιστήμια και ποιες είναι οι αργίες για το 2019.

Κλειστά θα είναι τα σχολεια στις 27 Σεπτεμβρίου 2019 εξαιτίας της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019.

Προτείνεται, μάλιστα, στις σχολικές μονάδες να υλοποιήσεων εντός σχολικού ωραρίου μια σειρά από αθλητικές δράσεις, όπως:

Αερόβιες κινητικές δραστηριότητες:

Βάδην, τρέξιμο, σκυταλοδρομία, ποδηλασία, σχοινάκι, χορός κ.ά., ομαδικά – ατομικά αθλήματα:

Καλαθοσφαίριση 3Χ3, ποδόσφαιρο 5Χ5, χειροσφαίριση, πετοσφαίριση, αντισφαίριση, επιτραπέζια αντισφαίριση κ.ά. (με δυνατότητα δημιουργίας και μικτών ομάδων).

ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τις Αθλητικές Ομοσπονδίες και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας, με τη συμμετοχή μαθητών όλων των Τάξεων των Γυμνασίων της Περιφέρειας Αττικής, Ολυμπιονικών και διακεκριμένων αθλητών διαφόρων αθλημάτων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ.

Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας στην οποία ορίζει ότι την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα σε όλα τα δημόσια σχολεία εξαιτίας της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019.

Διαβάστε αναλυτικά πότε πληρώνεται το επίδομα τέκνων και έως πότε πραγματοποιούνται οι εγγραφές πρωτοετών φοιτητών.

Κλειστά τα σχολεία. Σύμφωνα με την εγκύκλιο, σκοπός είναι η ενεργοποίηση των μαθητών και μαθητριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.