ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ 2020: Έως το τέλος Φεβρουαρίου θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα για το έτος 2019 τα νοικοκυριά που υπέβαλαν αίτηση, αλλά για μια σειρά από λόγους δεν έχουν πληρωθεί ακόμα, όπως είπε πρόσφατα ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος. Η πληρωμή αυτή αφορά σύμφωνα με τον κ. Βεσυρόπουλο, 17.000 νοικοκυριά που δεν είχαν λάβει το κοινωνικό μέρισμα για τους συνήθεις λόγους.

Επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ

Την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου θα καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ τα παρακάτω επιδόματα και παροχές: Επίδομα Παιδιού, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Yπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών. Διευκρινίζεται ότι, η καταβολή του Επιδόματος Παιδιού αφορά στην πληρωμή της συμπληρωματικής 6ης δόσης του 2019.

Επικουρικές

Το ΕΤΕΑΕΠ (πρώην ΕΤΕΑ) θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.

Συντάξεις Μαρτίου 2020

Ο ΟΑΕΕ, ΟΓΑ,το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλουν την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 τις συντάξεις του Μαρτίου. Την ίδια μέρα θα καταβάλλει και ο ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.

-Το Δημόσιο ,Το ΙΚΑ,Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020. Την ίδια μέρα θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Από σήμερα Τρίτη 25 Φεβρουαρίου έως και την Τρίτη 4 Μαρτίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου 2020, επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ, το κοινωνικό μέρισμα αλλά και οι επικουρικές συντάξεις.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Σε νέες πληρωμές ύψους 800.000 ευρώ προχώρησε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.