Η Μοσχοβίτικη Σέκτα (η καταχρηστικώς αποκαλουμένη "Εκκλησία") έσπευσε να... "διαμαρτυρηθεί" για τη βεβήλωση του Περίπυστου της Ρωμηοσύνης και του Ποντιακού Ελληνισμού Σεμνώματος, της Παναγίας Σουμελά.

Με ποιο δικαίωμα αλήθεια; Τι σχέση έχουν οι βαρείς λύκοι του βορρά με τη Σουμελά, με τη Ρωμηοσύνη; Αυτοί δεν είναι που επιχειρούν να καταστρέψουν ο,τιδήποτε Ρωμέϊκο, Ελληνορθόδοξο; Αυτοί δεν είναι που ατιμάζουν την Ορθόδοξη Εκκλησία με αντικανονικές εισπηδήσεις και “λειτουργίες” δαιμόνων τόσο στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στη Μικρά Ασία, όσο και στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, στην Αφρική;

Ποιος τους κατέστησε “προστάτες” τάχα ή δικηγόρους; Σφάξε με, πασά, ν’ αγιάσω… Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι… Όπως και στην περίπτωση της Αγιά Σοφιάς, έτσι και τώρα, για αυτό το περιστατικό που έλαβε χώρα στην Παναγιά του Πόντου, οι κύριοι ένοχοι είναι οι Μοσχοβίτες. Πρόκειται για ένα ακόμη βρώμικο παιχνίδι με στόχο την αμφισβήτηση των δικαίων του Οικουμενικού Θρόνου. Ό,τι κάνουν παντού δηλαδή. Βρίσκονται πίσω από πολέμους, από σφαγές, από αιματοχυσίες και μετά δήθεν τρέχουν να πουλήσουν “προστασία”. Ό,τι κάνουν και στα Ιεροσόλυμα, αφού αυτοί επίσης βρίσκονται πίσω από τους φανατικούς που απειλούν το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Η Παναγία, όμως, δεν έχει ανάγκη την “προστασία” τους. Έχει αποστρέψει το βλέμμα Της από τους ασεβείς και αιμοβόρους λύκους του βορρά και τη σχισματική “Εκκλησία” τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.