Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Ιερόθεος στο γραφείο του Μητροπολιτικού Μεγάρου την ομάδα scouting των ποδοσφαιρικών Ακαδημιών του Ολυμπιακού που βρέθηκε στη Λήμνο για ένα διήμερο.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα με τον Επίσκοπο να τονίζει την σχέση της ιδιαίτερης πατρίδας του, των Σπετσών, με τον Πειραιά, έδρα της ερυθρόλευκης ποδοσφαιρικής ομάδας, γι’ αυτό και επαίνεσε την προσπάθεια που γίνεται από τον Ολυμπιακό με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, εκτός της προσφοράς του στον αθλητισμό, έχει επιδείξει σπουδαία κοινωνική δράση.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος και επιβεβαιώθηκε από όλους η ωφέλεια που προέκυψε από την συζήτηση. Από την μεριά των επισκεπτών, ο Διευθυντής της Aκαδημίας κ. Βασίλης Νάνος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την ένθερμη υποδοχή και τις ευλογίες του, ζητώντας την προσευχή του για την ψυχική και σωματική υγεία των ποδοσφαιριστών, προπονητών και όλων των παραγόντων. Επίσης απηύθυνε στον Σεβασμιώτατο ανοιχτή πρόσκληση επίσκεψης στις Ακαδημίες στο Ρέντη του Πειραιά, προκειμένου να διαπιστώσει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται από τον ιστορικό σύλλογο στον τομέα των ακαδημιών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερόθεος αποδέχθηκε την ευγενική πρόσκληση, δηλώνοντας μάλιστα πρόθυμος να συνοδεύσει ο ίδιος τους νέους από το νησί, που θα δοκιμασθούν, ως ταλέντα, στο προπονητήριο της Ακαδημίας στο Ρέντη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.