ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ ΒΥΡΩΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ: Λύγισαν μπροστά στην εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας στον Βύρωνα η Κατερίνα Στανίση και ο Φίλιππος Καμπούρης.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, ο δημοσιογράφος και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής (συνδυασμός ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ) Φίλιππος Καμπούρης, προσήλθαν σήμερα Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 το απόγευμα στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα Αττικής, συνοδευόμενοι από τον εκδότη του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέα Καραγιάννη.

Η γνωστή ερμηνεύτρια και ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, προσκύνησαν με δέος την Παναγία Παρηγορήτρια και εξέφρασαν την έκπληξή τους όταν είδαν πόσο μύρο ρέει από την εικόνα.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Στανίση ομολόγησε στον Ανδρέα Καραγιάννη πως επισκέπτεται για πρώτη φορά την Παναγία Παρηγορήτρια ενώ είπε χαρακτηριστικά ΚΛΑΙΕΙ – ΔΕΣ!

Εν συνεχεία ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο Φίλιππος Καμπούρης και η Κατερίνα Στανίση έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Ιερέα, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου ο οποίος τους ενημέρωσε για το σημαντικό κοινωνικό – φιλανθρωπικό έργο που κάνει η ενορία, τους διηγήθηκε την ιστορία της εικόνας της Παναγίας Παρηγορήτριας ενώ συμπλήρωσε πως θα μεταφερθεί στην Κύπρο στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού για προσκύνημα και ευλογία.

Από την πλευρά του ο Φίλιππος Καμπούρης σημείωσε πως ως υποψήφιος Περιφερειάρχης θα πράξει τα δέοντα για να διευκολύνει το δύσκολο έργο της ενορίας σε καιρούς ακρίβειας και αβεβαιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.