ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Κεραυνοί από Αγιορείτες Γέροντες που για πρώτη φορά παρεμβαίνουν και στηρίζουν τον π Αντώνιο της Κιβωτού του Κόσμου.

Είναι μια δικτατορία η οποία ξεκινάει εναντίον της Εκκλησίας, με το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός ο οποίος σήμερα θεωρείται κυβερνήτης της Ελλάδος έβαλε τους παπάδες όλους σε αργία για τρεις εβδομάδες το καταλαβαίνετε; Έχουμε διωγμό της Πίστης και των Πιστών. Αν εγώ σαν πρόσωπο δω κάτι σε αυτό το πράγμα που η Μιχαηλίδου ετοίμασε το προηγούμενο καλοκαίρι για να μπορέσει να αντικαταστήσει τη διοίκηση της δομής, θεωρώ πως είναι το σχέδιο τους για να διώξουν το Χριστό από την Ελλάδα, οι άνθρωποι αυτοί είναι άθεοι.

Έφτιαξε ένα διοικητικό συμβούλιο σε μια δομή που ίδρυσε ιερέας της Εκκλησίας (μετέχει η Εκκλησία υποστηρίζει ο Γέροντας), και δεν έβαλε μέσα στο διοικητικό συμβούλιο έναν παπά να πάει να λειτουργήσει την Κυριακή! Αυτά τα παιδιά κάθε Κυριακή θέλουν Θεία Λειτουργία.

Ο διάβολος μας τραβάει το χαλί, υπάρχουν 60 που λένε καλά για τον π Αντώνιο και 3 που λένε αρνητικά. Αν ο Αντώνιος αύριο ζητήσει πόθεν έσχες θα δώσει ο Αρχιεπίσκοπος, ο Πρωθυπουργός κλπ;

Κλείστε τα στόματα των ανθρώπων της Εκκλησίας που ρίχνουν κατάρες.

Ο άνθρωπος αυτός όταν η Ελληνική πολιτεία δεν μπορούσε να λύσει το πρόβλημα των δυο αφρικανών παιδιών, ο ίδιος τα υιοθέτησε και έλυσε το πρόβλημα, έδωσε χαστούκια η κιβωτός στην Ελληνική Πολιτεία.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.